img

Informasjon
Bli med på tre fantastiske brettspilldager i Skedsmo. Ønsket er å skape entusiasme rundt brettspilling i nærområdet. Arrangementet vil bli holdt på Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Meld deg og venner på arrangementet, så skal vi skape en minnerik brettspillhelg.
 
Tid:Fredag 25.september kl. 17.00 - 00.00.
Lørdag 26.september kl. 10.00 - 00.00.
Søndag 27.september kl. 10.00 - 21.00.
 
Pris:Total pris for å være med disse tre dagene vil være på 120kr per person. Samme pris gjelder uannsett antall dager man deltar. Dette for å dekke leie og salg av mat/drikke + vask og lignende + noen premier.
 
Betaling:Vil utføres med vipps. Vipps-informasjon kommer etter registrering. Om du ikke skulle ha vipps, så fikser vi det etter registrering. Refundering av beløp vil ikke være mulig etter 11.august.
 
Lokalet:Flott stort lokale med god plass. Lokalet som er leid vil så klart ha begrenset med plasser, så for å sikre deg din plass bes det derfor om at det etter registrering vippses over beløpet. Du vil da senere motta en mail om at betaling er registrert (dette kan ta litt tid da registrering foregår manuelt.)
 
Mat og drikke:Det er godt mulig at det vil komme ut en mail om man ønsker å være med på bestilling av pizza for både lørdag og søndag. Utenom dette så vil det bli salg av brus og enkel mat. Snop må medbringes selv.
 
Spill:Rundt 150-200 spill vil være tilgjengelig. Helt klart noe som vil kunne passe din smak. I tillegg så er det lov å ta med seg egne spill man ønsker å spille. Du vil finne alle tilgjengelige spill på websiden.
 
Annen info:Det er kun registrerte deltakere som kan delta. Etter registrering vil du få en e-post med veibeskrivelse. Det er enkelt å komme frem med buss, for de som tar bil så er det nok av gratis parkeringsplasser.
 

Tilgjengelige spill: