img

Informasjon
Bli med på to fantastiske brettspilldager i Skedsmo. Ønsket er å skape entusiasme rundt brettspilling i nærområdet. Arrangementet vil bli holdt på Kjeller, rett utenfor Lillestrøm. Meld deg og venner på arrangementet, så skal vi skape to minnerike brettspilldager.
 
Tid:Lørdag 16.september kl. 12.00 - 02.00.
Søndag 17.september kl. 10.00 - 22.00.
 
Pris:Pass for å være med disse to dagene vil være på 100kr pr person. Dette for å dekke leie og bistand til salg av mat/drikke + vask, premier og lignende.
 
Betaling:Vil utføres med vipps. Vipps-informasjon kommer etter registrering. Om du ikke skulle ha vipps, så fikser vi det etter registrering.
 
Lokalet:Flott stort lokale med god plass. Lokalet som er leid vil så klart ha begrenset med plasser, så for å sikre deg din plass bes det derfor om at det etter registrering vippses over beløpet. Du vil da senere motta en mail om at betaling er registrert (dette kan ta litt tid da registrering foregår manuelt.)
 
Mat og drikke:Det er godt mulig at det vil komme ut en mail om man ønsker å være med på bestilling av pizza for både lørdag og søndag. Utenom dette så vil det bli salg av brus og mat. Snop må medbringes selv.
 
Spill:Rundt 80 spill vil være tilgjengelig. Helt klart noe som vil kunne passe din smak. I tillegg så er det lov å ta med seg egne spill man ønsker å spille. Flere har allerede sagt ifra at de tar med noen av sine spill. Man kan gå gjennom alle spill som vil være der på denne siden.
 
Annen info:Det er kun registrerte deltakere som kan delta. Etter registrering vil du få en e-post med veibeskriveles. Det er enkelt å komme frem med buss, for de som tar bil så er det nok av gratis parkeringsplasser.