img

Informasjon
Bli med på fire fantastiske brettspilldager i Lillestrøm. Ønsket er å skape entusiasme rundt brettspilling i nærområdet. Arrangementet vil bli holdt på Leirsund, rett utenfor Lillestrøm. Meld deg og venner på arrangementet, så skal vi skape en minnerik brettspillhelg. Dette er et alkolfritt arrangement for alle aldre (anbefaler nok minst 12 år).
 
Tid:Torsdag 10.oktober kl. 17:00 - 00.00.
Fredag 11.oktober kl. 10.00 - 00.00.
Lørdag 12.oktober kl. 10.00 - 00.00.
Søndag 13.oktober kl. 10.00 - 21.00.
 
Pris:Total pris for å være med disse fire dagene vil være på 180kr per person. Samme pris gjelder uannsett antall dager man deltar. Dette for å dekke leie og salg av mat/drikke + vask og lignende + noen premier.
 
Betaling:Vil utføres med vipps. Vipps-informasjon kommer etter registrering. Om du ikke skulle ha vipps, så fikser vi det etter registrering. Refundering av beløp vil ikke være mulig etter 31.august.
 
Lokalet:Flott stort lokale med god plass. Lokalet som er leid vil så klart ha begrenset med plasser, så for å sikre deg din plass bes det derfor om at det etter registrering vippses over beløpet. Du vil da senere motta en mail om at betaling er registrert (dette kan ta litt tid da registrering foregår manuelt.)
 
Mat og drikke:Det vil bli salg av brus og toast. 10kr for brus og 40kr for 2 toast. I tillegg vil det bli bestilt pizza til fredag, lørdag og søndag til de som ønsker det.
 
Spill:Rundt 150-200 spill vil være tilgjengelig. Helt klart noe som vil kunne passe din smak. I tillegg så er det lov å ta med seg egne spill man ønsker å spille. Du vil finne alle tilgjengelige spill på websiden.
 
Annen info:Det er kun registrerte deltakere som kan delta. Etter registrering vil du få en e-post med veibeskrivelse. Det er enkelt å komme frem med buss, for de som tar bil så er det nok av gratis parkeringsplasser.
 

Tilgjengelige spill: